10Dec

Kvælningsfare og cykelhjelme

Vi vil gerne huske alle forældre på at børnene ikke må medbringe ting der kan udgøre en kvælningsfare, klassiske ting der ikke må medbringes er:

• Snore
  • Sjippetov
  • Indkøbsposer og lukkede net
  • Skuldertasker

Har man behov for en plasticpose med i børnehaven, bedes man beholde den og tage den med sig videre eller smide den ud i skraldespanden i køkkenet eller affaldscontaineren udenfor. Har man brug for en pose til våde ting når man går hjem, kan man altid tage en gennemsigtig pose fra hylden på toiletterne.

Cykelhjelme er der lidt specielle regler for:

• Børnene må grundlæggende ikke cykle på egne cykler i børnehaven (hverken med eller uden cykelhjelm – årsagen til at de ikke må cykle med cykelhjelm er kvælningsfare).
  • Det er naturligvis helt i orden at cykle frem og tilbage til børnehaven, cykelhjelmen skal da opbevares i kurven øverst, så den ikke er tilgængelig for børnene i løbet af dagen.
  • Det er ligeledes helt fint at barnet cykler en runde om morgenen når man ankommer, da barnet her er under forælderens opsyn.