23May

Pædagogmedhjælper til vuggestuen – aug-dec 2017

Galten Børnehave og Vuggestue søger pr. 1. august en pædagogmedhjælper til vores vuggestueafdeling i en tidsbegrænset stilling til og med udgangen af december 2017. Stillingen er på 30 timer/uge. Galten Børnehave og Vuggestue består af en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling.

Vuggestuebørnene er tilknyttet 2 faste stuer, Musvitstuen og Mejsestuen. I Galten Børnehave og Vuggestue er nærvær og omsorg vigtige værdier for vores børn. Nærvær og leg er vores vigtigste måde at sikre, at børnene udvikler deres fantasi, motorik, sprog og sociale færdigheder og de voksne indgår ofte i legen med barnets udvikling som mål.

Vi er beliggende i skønne omgivelser og bruger vores udeområde og det lokale nærmiljø meget.

Vi søger en pædagogmedhjælper:

• Der brænder for at arbejde med de 0-2 årige, men samtidig være en del af en integreret institution og hjælpe på tværs af stuerne.
  • Der er rolig, nærværende og anerkendende.
  • Der er initiativrig og ser muligheder frem for begrænsninger i en aktiv og travl hverdag.
  • Kan indgå i vores stærke fællesskab af engagerede kollegaer og være en del af det faglige samarbejde.
  • Der har er et godt overblik, kan samarbejde, tage ansvar og arbejde selvstændigt.
  • Der er åben for dialog og udvikling.
  • Der er parat til at løse forskellige praktiske opgaver.

Vi arbejder bevidst med:

• Det enkelte barns udvikling, læring og trivsel.
  • Legens værdi.
  • At støtte børn i at udvikle deres nysgerrighed og fantasi.

Vi tilbyder:

• En vuggestueafdeling der er i udvikling.
  • En meget social personalegruppe.
  • Plads til personlig udvikling og kreative indslag.
  • Masser af musik, teater og traditioner.

Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.

Du kan finde mere om os på www.galtenbornehave.dk og hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet kan du kontakte pædagogisk leder René Ipsen på tlf.: 61 26 83 48. Hvis du ønsker, at se vuggestuen inden du sender din ansøgning er der åbent hus onsdag den 21. juni klokken 8.00-10.00 og onsdag den 28. juni 2017 klokken 14.00-16.00.

Ansøgningsfrist lørdag den 8. juli 2017 og startdato 1. august 2017. Vi afholder jobsamtaler onsdag og torsdag den 12. og 13. juli 2017 kl. 16-20.

Din ansøgning og dit CV sender du elektronisk til os ved at klikke på “Ansøg” hos Jobgarden: