10Oct

Privat selvejende børnehus søger vuggestuepædagog – start januar 2018

Privat selvejende børnehus søger vuggestuepædagog

Galten Børnehave og Vuggestue søger pr. 1. januar en stuepædagog til vores vuggestueafdeling i en fast stilling, med en arbejdstid på 37 timer, og det daglige ansvar for den fortsatte udvikling af stuen.

Vuggestuebørnene er tilknyttet 2 faste stuer, Musvitstuen og Mejsestuen der er aldersopdelt i yngre og ældre vuggestuebørn, i et tæt samarbejde på tværs af stuerne. Pædagogstillingen er på stuen med de yngste børn, primært i alderen 0,9-2,0 år. I Galten Børnehave og Vuggestue er nærvær og omsorg vigtige værdier for vores børn. Nærvær og leg er vores vigtigste måde at sikre, at børnene udvikler deres fantasi, motorik, sprog og sociale færdigheder og de voksne indgår ofte i legen med barnets udvikling som mål.

Vi er beliggende i skønne omgivelser og bruger vores udeområde og det lokale nærmiljø meget.

Vi søger en uddannet og erfaren pædagog:

• Der brænder for at arbejde med de 0,9-2,0 årige, men samtidig være en del af en integreret institution og hjælpe på tværs af stuerne.
  • Der er rolig, nærværende, anerkendende og omsorgsfuld.
  • Der er ansvarsbevidst i sin rolle som stuepædagog.
  • Der er initiativrig og ser muligheder frem for begrænsninger i en aktiv og travl hverdag.
  • Der vægter udeliv.
  • Kan indgå i vores stærke fællesskab af engagerede kollegaer og være en del af det faglige samarbejde. Der er erfaren og åben for dialog og udvikling.

Vi arbejder bevidst med:

• Det enkelte barns udvikling, læring og trivsel.
  • Legens værdi.
  • At støtte børn i at udvikle deres nysgerrighed og fantasi.

Vi tilbyder:

• En vuggestueafdeling der er i udvikling.
  • En meget social personalegruppe.
  • Plads til personlig udvikling og kreative indslag.
  • Masser af musik, teater og traditioner.
  • Ansvar og tæt samarbejde med ledelse.

Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.

Du kan finde mere om os på www.galtenbornehave.dk og hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet kan du kontakte pædagogisk leder René Ipsen på telefon 61 26 83 48. Hvis du ønsker, at se vuggestuen inden du sender din ansøgning er der åbent hus onsdag den 25. oktober klokken 8.00-10.00 og onsdag den 1. november 2017 klokken 14.00-16.00.

Ansøgningsfrist lørdag den 11. november 2017 og startdato 1. januar 2018. Vi afholder jobsamtaler onsdag og torsdag den 22. og 23. november 2017 kl. 16-20.

Din ansøgning og dit CV sender du elektronisk til os ved at klikke på “Ansøg” hos Jobgarden:

Pædagog til vuggestue i privat selvejende børnehus i Galten – start januar 2018

PDF med jobopslag – Pædagog til vuggestue i privat selvejende børnehus i Galten – start januar 2018