Galten Børnehave og Vuggestue er for hele familien!

I Galten Børnehave og Vuggestue er leg og legeværdi det samme. Legen er vores vigtigste måde at sikre, at børnene udvikler deres fantasi, motorik, sprog og sociale færdigheder og de voksne indgår ofte i legen med barnets udvikling som mål.galten_boernehave

Når vi vælger legetøj til børnehaven og vuggestuen, sikrer vi os, at det giver dit barn alderssvarende udfordringer, men også spænding samt gode og sjove oplevelser, men det er også med til at udvikle dit barns sanser, sprog og motorik.

Vi vælger kun godt og sikkert legetøj, der er CE-godkendt, fri for gift- og aromastoffer, og som giver dit barn den største legeværdi. Alle vores beskæftigelsesmaterialer er selvfølgeligt uden PVC, phthalater og andre miljøskadelige stoffer.

Legeredskaberne på legepladsen er udformet, så børnene bliver udfordret på koordination af bevægelser, afstandsbedømmelse, styrke og balance. Men legepladsen er ikke ”temabaseret” og den er derfor ikke bestemmende for den fantasiverden, børnene selv skaber via deres leg.

Legen er vigtig for børnenes sociale adfærd, for via legen lærer de at tage hensyn til hinanden, men også at være opmærksomme på de fareelementer, der er forbundet med f.eks. at klatre og balancere i høje redskaber sammen med andre børn.

Opskriv eller tilmeld her

Udfyld vores tilmeldingsformular, hvis du ønsker at få dit barn i Galten Børnehave & Vuggestue – den eneste selvejende institution i byen – et sted, hvor det er forældrene, der styrer og udvikler børnehaven og vuggestuen. Det er ikke bindene at udfylde tilmeldingsformularen og tidspunktet du opskriver er afgørende for anciennitet på vores venteliste, så tilmeld så tidligt som muligt.

Vil du se mere om hvad vi laver – så kig ind på vores Facebook side eller åbn vores flyer der fortæller mere om os.