• Ring : 69 13 22 40

baalhytteNår jeres barn begynder i børnehave eller vuggestue

Inden jeres barn skal begynde, sender vi jer et brev, med en invitation til at besøge stuen, jeres barn skal gå på.

Den dag i kommer på besøg, vil de voksne give jer en rundvisning af huset, og informere jer omkring de daglige praktiske ting.

Ved opstart i vuggestuen, vil den primære voksen, som er tildelt barnet, tage en snak med jer omkring barnet og hvordan hverdagen i vuggestuen er.

En af vores gamle traditioner, når jeres barn begynder hos os i børnehaven, er at der vil ligge en bamse i barnets skuffe. En sådan bamse er ofte en rigtig god og tryg ven at have, når man lige er begyndt i børnehave. Med tiden vil barnet lave seng, sy tøj og meget andet. Bamsen følger barnet i hele børnehavetiden.

Det er også en god ide at afsætte lidt ekstra tid ved aflevering og afhentning i forbindelse med opstart i vuggestue eller børnehave.

I er som forældre altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går.

Åbningstider

Galten Børnehave og Vuggestue åbner kl. 6.30 og lukker kl. 17.00 (fredag kl. 16.30)

Praktisk tøj

Da vi er på legepladsen i al slags vejr, er det vigtigt, at børnene har praktisk tøj med.

Der er behov for, at der ligger skiftetøj permanent i børnehaven / vuggestuen.

Alt tøj og sko skal påføres barnets navn.

Mad og frugt

Der tilbydes morgenmad hver dag fra klokken 6.30 til 7.30, så som lune boller, havregrød, cornflakes og  havregryn

Børnene medbringer hver dag en madpakke til frokost.

Der er frugt og brødordning på hver stue, barnet medbringer  frugt eller grønt. Cirka en gang om måneden har  barnet brød med til stuen.

Fødselsdage

I Galten Børnehave og vuggestue prioritere vi barnets fødselsdag højt.

Fødselsdage kan holdes enten i børnehaven / vuggestuen eller, hvis man ønsker det, hjemme hos barnet.

Det praktiske vedrørende arrangementet aftales med personalet på stuen. Vi kommer meget gerne hjem til jer for at holde fødselsdagsfest, uanset hvor i bor – er der langt lejer vi en bus.

Sygdom

Af hensyn til de øvrige børn, er det vigtigt, at personalet får besked, hvis der er tale om smitsomme sygdomme.

Ved sygdom / feber må barnet først komme i børnehave eller vuggestue, når det er helt rask igen.

Under alle omstændigheder bedes du altid give os besked, når dit barn ikke kommer.

Ferier og fridage

Af hensyn til vores planlægning af ferier, afspadsering og lignende hænges der lister op før ferieperioderne.

Her bedes du påføre, hvornår dit barn holder ferie. Vi har åbent hele sommerferien og mellem jul og nytår – i disse perioder hvor der ikke er så mange børn, skifter vi til det vi kalder lavblus, hvor børnehave og vuggestue kører fælles pasning.

Ligeledes er det godt at vide, hvornår dit barn holder en fridag.