Galten Børnehave og Vuggestue er en privat selvejende institution, og man kan derfor kun skrive sig op til plads via denne opskrivningsformular. Forældrebetaling, søskendegaranti etc. følger de kommunale, se siden om priser.

Det koster ikke noget at skrive sig op og forpligter ikke, og du vil efter opskrivning blive kontaktet om mulighederne for at blive tilmeldt eller komme på venteliste afhængigt af de aktuelle muligheder og det ønskede starttidspunkt for dit barn.

Hvis du er i tvivl om hvordan formularen udfyldes, så ring på 69 13 22 40 og vælg pædagogisk leder, eller mail til os på info@galtenbornehave.dk

Opskrivningsformular

Felter markeret med en * skal udfyldes

Udfyldes feltet ikke forventes det at barnet ønskes tilmeldt med slutdato op til skolestart. Forventer man kun barnet tilmeldt i en kortere periode, så angiv slutdatoen her.