• Ring : 61 26 83 48
13aug
2016
0

Forældremøde den 13/9

Kære forældre,

Jeg håber, I alle har haft en rigtig god sommer og ikke mindst nydt ferien :).

Tirsdag den 13. september klokken 19.00 skal vi holde vores årlige forældremøde, hvor der også er valg til bestyrelsen. I år udtræder 3 medlemmer ud af 7, så der er kraftigt brug for nye kræfter. Jeg vil derfor gerne bede jer tænke over, om ikke I har lyst til at gøre en ekstra indsats og træde ind i den nye bestyrelse.

Bestyrelsesarbejdet er utrolig spændende, og vi har mange forskellige opgaver og udfordringer; alt lige fra økonomi, rekruttering af medarbejdere, ledersparring med den daglige ledelse til markedsføring, tovholder på Smukdage og koordinering af info på sociale medier. Bestyrelsen fungerer som et team, og vi fordeler opgaver imellem os. Det er på ingen måde en forudsætning af have en bestemt faglig baggrund eller andet. Det vigtigste er, at I har et stort engagement og en lyst til at gøre Galten Børnehave & Vuggestue til et endnu bedre sted for både børn, forældre og ansatte!

Vi holder 6-8 bestyrelsesmøder om året og altid fra kl. 20-22. Vi har altid prioriteret, at både Svale-, Lærke- og Musvitstuen er repræsenteret i bestyrelsen, da det giver et rigtig godt mix og alle bliver hørt. Og vi har faktisk brug for et medlem fra hver stue denne gang, så tøv endelig ikke med at melde jer på banen. Det er ikke sikkert at “de andre forældre” melder sig, så meld endelig ud – hellere een for meget end to for lidt!!

Tag evt. fat i et nuværende bestyrelsesmedlem for at høre nærmere om, hvad det indebærer, og I er også meget velkomne til at kontakte mig med spørgsmål eller andet.

Jeg håber meget, at I vil have lyst til at bidrage i bestyrelsen og være en endnu større del af GBV :).

Bedste hilsner fra

Thomas Rich
bestyrelsesformand

PS. Datoen for forældremødet er flyttet en uge i forhold til hvad der tidligere stod i børnehavens kalender, så har i allerede haft datoen i Jeres kalender skal den lige rettes.