• Ring : 61 26 83 48
29dec
2014
0

Venskabstræet

 

 

Med venskaber som et af vores nye ord i vores værdigrundlag kigger vi nu på at bruge Erik Hønges Venskabstræ i det pædagogiske arbejde.

Venskabstræet kan bruges til at synliggøre børnenes relationer og venskaber, samt sikre at der iværksættes en relevant pædagogisk indsats ud fra et velafprøvet teoretisk fundament når der arbejdes med spørgeteknikker, visualisering, bearbejdning og evaluering. 

Venskabstræet er ikke bare et godt værktøj, det appellerer også visuelt til børnene og får dem til at involvere sig.

Erik har givet os lov til at lægge den 29 siders PDF her på siden, så du kan selv læse Venskabstræet hvis du har lyst – og hvis du har lyst til at lære mere om hvem Erik Hønge er, har han også sin egen hjemmeside på www.hoenge.dk.