• Ring : 61 26 83 48
13apr
2015
0

Solsikker med solcreme

Nu titter solen snart frem og det er tid til at tænke på solcreme og anden beskyttelse af børnenes hud.

Solcreme er en svær ting – det kender vi der arbejder her også selv som forældre. Alle børn skal når det er nødvendigt solcremes hjemmefra – og så giver vi solcreme på igen ved frokosttid. Vi kan ikke se om der er børn der ikke har fået solcreme på om morgenen – så har de ikke det, så opdager vi det først når skaden er begyndt at ske. Vi bruger kun svanemærket faktor 30 og som Kræftens Bekæmpelse anbefaler, en tyktflydende version der giver den bedste beskyttelse.

I sommertiden ønsker vi altid at børnenes skuldre er dækket, sådan at der altid er ærmer på tøjet – ellers er det vores erfaring at uanset hvor godt man solcremer så kan børnene blive forbrændte hvis de får gnubbet solcremen af i sandkassen eller lignende. Det allerbedste er tynde langærmede trøjer – selvom det er lidt selvmodsigende at tage lange ærmer på i høj sol.

Du kan læse mere i denne Solsikker folder:

 Solsikker solcreme forældrefolder 2015

 

Hvis du er interesset kan du også på nedenstående link se mere om det der snart kommer op i børnehaven:

app.borneulykkesfonden.dk/kampagner/solsikker/materiale