• Ring : 61 26 83 48
02jun
2015
0

Nyt fra vuggestue 

Vi vil starte med at sige velkommen til til de 3 nye børn der er startet på stuen. Frederik der nu er ved at være kørt godt ind og Rosa og Emmali der lige er startet. Velkommen til jer alle tre, vi glæder os meget til at lære jer at kende 🙂

Vi har sagt farvel til Linus, Benjamin og Villads, som er startet i børnehave. Vi holdte en rigtig hyggelig afslutning hvor Villads havde lasagne med til frokost og Benjamin havde vafler med frugt til dessert. Heldigvis er drengene stadig i huset, så helt farvel siger vi ikke 🙂

D.19. Juni er vi desværre nød til at sige farvel til Mai, da hendes vikariat stopper hos os. Hun vil blive savnet 🙂 Vi siger held og lykke med hendes nye job.

Vi vil lige minde jer om, at i lavblus ugerne 29 og 30 er det vores vikar Trine Ravn, der er på arbejde i vuggestuen. Derudover vil hun være i vuggestuen fra uge 26 til 32, og kender huset fra tidligere. 

Vi har nu haft besøg af musikpædagogen Nana to gange og børnene er helt vilde med det. Vi danser med frøer, sparker til bolde, gemmer mus, synger og leger. Vi har 4 gange tilbage. Målet er at vi voksne kan lære alle legene så vi kan bruge dem fremadrettet. Da musik og dans er vigtigt for børnenes sprog og motorik.