• Ring : 69 13 22 40
23nov
2014
0

Fotouge

Fotouge fra mandag den 24/11

Fotougen forløber således:

Mandag 10.00-14.00: Vi tager portrætfotos af børnene, fællesbilleder på stuerne og et fællesbillede af alle stuerne.

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag 15.00-16.30: Der er åbent fotohus, hvor forældre, bedsteforældre, søskende og hvem i ønsker kan komme og så tager vi gruppebilleder af jer med jeres barn.

Alle billeder vil blive gemt på en loginbeskyttet hjemmeside, hvorfra man altid kan hente billedet i original fuld opløsning, hvis man melder sig ind i Børnehavens Venner og får login. Man kan også medbringe en USB-nøgle og få billedet med hjem i digital version, men så gemmer vi ikke billedet for jer.

Der vil også være en professionel fotoprinter der kan printe helt op til A3+ (lille plakat) og så kan man vælge at købe et tryk af billedet og få med hjem med det samme, eller afhente dagen efter. Fotoprinteren kan også printe på lærred og andre specielle medier, men det tager vi eventuelt efterfølgende, da vi ikke rigtig ved hvor mange der dukker op.

Vi glæder os til at se hvordan det forløber og hvordan vi kan forbedre det til næste gang når vi ved lidt mere om hvor stor interessen er 🙂