• Ring : 61 26 83 48
28nov
2014
0

Fotougen er slut

Så er fotougen slut for denne gang – 1.120 billeder blev det til og jeg opsummerer her hvordan det gik og hvad der sker fremadrettet.

Der er blevet taget stuebilleder og portrætbilleder af alle børn – stuebillede af vuggestuen er dog skubbet til næste uge, da det ikke lykkedes nogen af de 4 dage at have alt personale til stede og alle børn vågne samtidig 🙂

Denne gang var det uden tidsbestilling, og det fungerede ok, der kom ingen om mandagen, få om tirsdagen, mange om onsdagen og nogen om torsdagen. Jeg tror maksimal ventetid var et kvarters tid om onsdagen. Jeg har ikke helt besluttet om vi skal prøve med tidsbestilling næste gang, men jeg tror hellere jeg vil lade jer have muligheden for at passe det ind den dag det passer og hvor man føler man selv og børnene har mest overskud. Måske bliver det næste gang en del af Smukdag lørdag den 31. januar, hvor vi i forvejen samler familierne.

Det var dejligt at se at mange havde søskende med og nogen også havde inviteret bedsteforældre med 🙂

Billederne

Alle billederne er nu delt op i stue og navn og ligger på computeren der står på kommoden i fællesrummet – i kan medbringe en USB-nøgle og selv kopiere digitale versioner med hjem derfra (højreklik et mappenavn og tryk “kopier til”), jeg lader maskinen stå på kommoden hele næste uge.

Alle de allerede bestilte billeder ligger udskrevet på bordet i fællesstuen, man tager blot sine billeder med hjem og lægger penge i skålen – prisen er afhængig af størrelsen og står på plakaten på væggen.

For dem der ikke har bestilt endnu eller ønsker flere udskrifter, så ligger der også et papir på bordet hvor man kan bestille. På fredag i næste uge går jeg så i gang med at udskrive de ekstra bestillinger. Alle de billeder jeg udskriver får en let farvejustering og bliver klippet til i passende format.

Jeg har også brug for at høre fra alle der nu ønsker at blive medlem af Børnehavens Venner. Det koster 200,- om året (eller 17,- om måneden) for hele familien og man får så adgang til et loginbeskyttet onlinegalleri, hvorfra man selv kan se billeder, downloade billeder i originalformat samt efterfølgende bestille flere billeder til tryk og afhentning hernede. Vi vil også i onlinegalleriet begynde at lægge billeder ind, når vi har nogen specielt gode af børnene i dagligdagen – men det kommer senere, formentlig først i starten af det nye år.

Fremadrettet har jeg også en drøm om at skabe en lille mediestue i børnehaven, hvor forældre selv skal have adgang til den store fotoprinter, udskæring, etc. udenfor normal arbejdstid, men det kræver en del ændringer ved alarm, nøgler etc. der koster en del penge, så det kommer en dag, hvis der er mange der melder sig ind i Børnehavens Venner.

I må meget gerne skrive til kasper@galtenbornehave.dk – enten om i gerne vil være med i Børnehavens Venner, eller om det ikke er noget for jer?